• 071 203 22 42 Bereikbaar op werkdagen vanaf 9 tot 21 uur

 • Woningontruiming Katwijk

  Woningontruiming Katwijk

  Of het nu om kantoorpanden gaat of om huizen met woningontruiming Katwijk kunt u alle inboedel op professionele wijze laten ontruimen. Van der Spoel is gespecialiseerd in het leeghalen van woningen onder alle omstandigheden. Daarbij zorgen we dat de klant tevreden is en alle woonruimten schoon en hersteld. Enkele voorbeelden van situaties waarmee onze ontruimers regelmatig in contact komen zijn de volgende. Een huisontruiming Katwijk kan bijvoorbeeld nodig zijn bij een verhuizing naar een zorginstelling, een faillissement van een bedrijf, een echtscheiding, een emigratie of een overlijden. Veel van deze omstandigheden bezorgen hoge psychologische druk en een hoop emoties wat het aanpakken van de situatie extra lastig maakt. Daarom kunt u het leegruimen van een huis het beste aan ons ontruimingsbedrijf overlaten. Wij ontzorgen u en helpen u met het beslissen over wat er met de overgebleven spullen gedaan moet worden. Dat is waar onze woningontruiming Katwijk goed voor is.

  Goede woningontruiming Katwijk van een specialist

  Voor de hoogwaardige woningontruiming Katwijk en omstreken kunt u aankloppen bij onze vakspecialisten. Zij kunnen u vanaf stap één tot het eind ontzorgen met de ontruiming. Zo zullen wij u helpen met het in kaart brengen van uw spullen en gaan we na wat er mee moet gebeuren. Wilt u het weg doen? Moet het blijven? Of moet het naar een nieuwe eigenaar? We bespreken daarbij wat gerecycled mag worden en wat u aan ons kunt doorverkopen. Niet alles is geschikt om te verkopen, maar er zijn waarschijnlijk heel wat bezittingen waarvan het zonde is om weg te gooien, wat tevens minder goed voor het milieu is. Daarom is het noodzakelijk dat we voor alles een oplossing weten te vinden. Wilt u dus goede woningontruiming Katwijk waarmee u alle problemen van het ontruimen tackled? Dan zijn wij dé partij voor u!

  Huis leegruimen Katwijk voor een schoon huis

  Onze vakmensen gaan professioneel te werk bij een huisontruiming Katwijk. Ze voeren nog tal van herstelwerkzaamheden uit naast het gebruikelijke leeghalen van de woning. Er zijn vaak nog wat klussen die gedaan moeten worden wil de makelaar of de verhuurder tevreden zijn met het eindresultaat. Denk hierbij dat er na het leegruimen nog tapijt of vinyl van de vloeren verwijderd moet worden. Of dat een ontruimde woning geen gordijnen of behang mag hebben. Na het ontruimen in Katwijk zijn er dus nog verscheidene zaken waar men rekening mee moet houden. Ons ontruimingsbedrijf zorgt ervoor dat u na de woningontruiming Katwijk een hersteld en bezemschoon huis kunt opleveren.

  Verhuizen voor senioren. Huisontruiming Katwijk maakt het u makkelijk

  Het komt regelmatig voor dat een woningontruiming Katwijk nodig is vanwege een verhuizing van uzelf of familielid naar een bejaardenhuis of vanwege een overlijden. In ieder geval heeft u in dat geval vaak te kampen met een overschot aan inboedel die u niet kwijt kunt. Daarnaast zijn de spullen die wel mee moeten nog niet gereed om direct te vervoeren. Hierbij kunnen we helpen. We ontruimen alles wat weg mag en kunnen de te verhuizen spulletjes inpakken in dozen. Na het transport helpen we met het installeren van de televisie, lampen en dat soort zaken. Op die manier kunnen senioren door onze woningontruiming in Katwijk geholpen worden. Maar ook in WarmondRijnsburgVoorhout en Wassenaar zijn wij actief!

 •  

Call Now Button