• 071 203 22 42 Bereikbaar op werkdagen vanaf 9 tot 21 uur

 • Bezemschoon Opleveren

  Bezemschoon opleveren

  Bij het ontruimen van een huis komt meer kijken dan alleen de inboedel weghalen. Want als het huis leeg is, zijn er nog meerdere taken die ondernomen moeten worden. Zoals het bezemschoon opleveren van het huis. Dat betekent dat wij alles schoon en netjes voor u afleveren, ook de muren en de vloeren. En met oog voor detail! Wat we allemaal doen is afhankelijk van de wensen van u, uw verhuurder of makelaar, én van uw budget. Maar in principe is alles mogelijk.

  Bezemschoon opleveren: wat kunnen wij allemaal voor u doen?

  • Tapijt, zeil en laminaat professioneel en vakkundig verwijderen.
  • In alle muren en plafonds spijkers, schroeven en pluggen verwijderen en de gaatjes netjes dichten.
  • Eenvoudig elektrowerk: kroonsteentjes plaatsen, stopcontacten herstellen e.d.
  • Herstellen van uw woning in oorspronkelijke staat. bijvoorbeeld terughangen van deuren, herstellen van eenvoudige elektra en afbreken van eigen bouwwerken.
  • Opleveren binnen de gestelde termijn van de verhuurder of makelaar.
  • Verzorgen van de voor- en eindinspectie met de verhuurder of makelaar.
  • Opzeggen van nutsvoorzieningen.

  Tips om het zelf te doen

  Het is wel een hele klus: een huis bezemschoon opleveren. Als u zelf graag aan de slag wilt, zijn deze tips erg nuttig:

  1. Lees de kleine lettertjes

  ‘Bezemschoon’ betekent meer dan alleen een bezem door uw lege woning halen. Hoe zit het met het dichten van gaten in de muren? Mag de vloer blijven liggen? En het behang? Bij een huurwoning verschilt het van verhuurder tot verhuurder wat precies de voorwaarden zijn. Daarom is het slim om in uw huurcontract ook de kleine lettertjes te lezen. Anders is de verhuurder gerechtigd om u een boete op te leggen, of geld op de borg in te houden.

  2. Huurcontract van vóór of ná 2003?

  Als het om een huurwoning gaat, heeft u meestal bij het tekenen van het contract een opnamestaat ontvangen. Daarin is beschreven hoe de woning eruitziet en wat er eventueel aan mankeert. Bij het bezemschoon opleveren dient u de woning weer in dezelfde staat terug te brengen. Ingewikkelder wordt het wanneer er géén opnamestaat is gemaakt. Bij huurcontracten vóór 1 augustus 2003 dient u de woning in goede staat op te leveren. Voor eventuele gebreken vanaf het begin, ligt de bewijslast bij u. Bij huurcontracten vanaf 1 augustus 2003 ligt de bewijslast voor gebreken bij de verhuurder. U kunt de woning dan opleveren zoals die op dat moment is.

  3. 100% Garantie op goedkeuring

  Heeft u niet zoveel zin in kleine lettertjes en lastige klusjes? Woningontruiming Leiden heeft ruime ervaring in het bezemschoon opleveren. Wij zorgen ervoor dat alle gaatjes gedicht zijn, stopcontacten hersteld, en laminaat verwijderd is. Ook kunnen we de voor- en eindinspectie met de makelaar of de verhuurder voor u doen. En het belangrijkste van allemaal: We garanderen dat de oplevering van uw woning binnen de termijn 100% goedgekeurd wordt.

  Opleveringsgarantie bezemschoon opleveren

  Bij het bezemschoon opleveren van uw huis, geven wij u altijd een opleveringsgarantie.

  • We garanderen dat de verhuurder of makelaar bij de opleveringsinspectie uw woning voor 100% goedkeurt.
  • We garanderen dat we uw woning opleveren binnen de gestelde termijn.

  Mocht dit toch niet het geval zijn, dan komen wij natuurlijk kosteloos terug om alles voor u in orde te maken.

 •  

Call Now Button