• 071 203 22 42 Bereikbaar op werkdagen vanaf 9 tot 21 uur

 • Woningontruiming Leiden

  Woningontruiming Leiden

  Uw huis ontruimen vanwege emigratie, verhuizing of overlijden? Woningontruiming Leiden maakt uw huis snel en netjes leeg. Het leeghalen van een huis is vaak tijdrovend: Wat moet er worden weggegooid? Waar moet ik alles naartoe brengen? En hoe ga ik dat sjouwen aanpakken? Woningontruiming is een zware klus, die wij u graag uit handen nemen.

  Uw woning ontruiming snel en goed geregeld

  Woningontruiming Leiden zorgt voor het vakkundig en snel leeghalen van uw woning. Uw huis wordt schoon achtergelaten en voor uw spullen wordt goed gezorgd. U kunt bij ons kiezen voor een budget ontruiming of een compleet pakket waarbij u zelf nergens voor hoeft te zorgen.

  Woningontruiming Leiden geeft uw spullen een tweede leven

  Met uw spullen kunt het milieu én andere mensen blij maken! Veel spullen moeten weg bij het leeghalen van u woning. Daarom bieden wij een eerlijke prijs voor uw waardevolle inboedel. Dit scheelt u onnodige stortkosten, het levert u wat op, én uw spullen krijgen een mooi tweede leven. 

  Recycling in de milieustraat

  Woningontruiming Leiden zoekt alle waardevolle en bruikbare spullen voor u uit. Maar er blijven vaak toch kapotte meubels en apparatuur, glas, plastic en metaal over. Wij gooien dit materiaal niet weg, maar brengen zoveel mogelijk naar de milieustraat. U hoeft uw afval dus niet zelf af te voeren, dat doen wij voor u.

  Woningontruiming Leiden: alles piekfijn in orde!

  "We zorgen dat we alles tiptop voor u regelen, want het moet gewoon goed zijn."

  Na de woning ontruiming, maken we alles piekfijn voor u in orde. Als u tevreden bent, is onze klus geklaard. We laten uw huis netjes en schoon achter, maar het kan zijn dat u, of makelaar of verhuurder nog wensen heeft. Zoals het verwijderen van de vloeren of de gordijnen. Om deze reden spreken wij goed met u af wat we allemaal gaan doen. Een basis ontruiming, of een complete ontruiming. We zorgen dat u tevreden bent.

   

 •  

Call Now Button