• 071 203 22 42 Bereikbaar op werkdagen vanaf 9 tot 21 uur

 • Over de oprichter

  Personeel Woningontruiming

  Harmen van der Spoel

  Lekker fysiek aan de slag, hard werken en praktische problemen oplossen: een echte nuchtere Fries, met een no-nonsense aanpak. Lange tijd werkte ik in de elektrotechniek, maar eigenlijk wilde ik graag met mensen werken, iets voor ze doen. Dat zit in mijn aard. Kom ik ergens en er zit een plankje los? “O, dat doe ik wel even” en ik los het meteen op. 

  Bij het overlijden van mijn opa, was het dan ook vanzelfsprekend dat ik zorgde voor de volledige ontruiming van zijn woning. Het was een moeilijke tijd voor mijn familie en de onderlinge banden en belangen. Ik kon daarbij veel hulp bieden en dat gaf voldoening. Via via werd ik vaker gevraagd voor dit soort klussen.

  Zo kwam het allemaal geweldig samen: mijn technische achtergrond, de wens om mensen blij te kunnen maken en mijn praktische en probleemoplossende manier van denken. Nu heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en ga ik elke dag fluitend aan de slag.

  “Prachtig om spullen die geen nut meer hebben weer ergens te brengen waar ze wel nodig zijn.”

  Woningontruiming met de juiste zorg

  Woningontruiming Leiden heeft aandacht voor uw huis, én voor u. Afscheid nemen van een huis ligt soms erg gevoelig en dat begrijpen wij. Wij luisteren naar uw wensen en wat er met uw huis gaat gebeuren. Maar wie (en wat) zijn wij nu precies?

  • Een klein team dat houdt van persoonlijk contact met de klant
  • Erg ordelijk: we zorgen dat alles netjes wordt gesorteerd en op de juiste plek terecht komt
  • Aandachtig: uw inboedel krijgt van ons de juiste zorg en aandacht
  • Vakkundig: we zorgen dat alles snel, en piekfijn wordt opgeleverd

  ‘’Elk item heeft een eigen verhaal, voor jou of voor de nieuwe eigenaar. Wij vinden voor alles een tweede leven.’’

Call Now Button